Vandaag besteld? Dezelfde dag verstuurd!
Gratis verzending EU vanaf €99
Dé sterkste verf verkrijgbaar!
Technical support!

Primers voor Raptor Liner verf, in spuitbussen of bulk verpakking

1K Etch Primer

Raptor Liner Etch Primer voor blanke metalen , chrome, of reeds behandelde roest.
€20,00

1K Universele Hechtingsprimer

Raptor Liner 1K transparante hechtingsprimer voor kunststof en moeilijk op te schuren onderdelen.
€19,00

Anti-Roest Epoxy Primer

Raptor Liner Anti Roest primer 1 liter
€49,00

Anti-Roest Epoxy Primer 5 liter

Raptor Liner Anti-Roest Epoxy Primer 5 liter, sluit de ondergrond lucht- en waterdicht af.
€165,00

P80 Schuurpapier

Raptor Liner P80 Schuurpapier
€0,65

P180 Schuurpapier

Raptor Liner P180 schuurpapier (medium)
€0,65

P240 Schuurpapier

Raptor Liner schuurpapier P240 (fijn)
€0,65

P320 Schuurpapier

Raptor Liner P320 schuurpapier (zeer fijn)
€0,65

Een goede voorbereiding is cruciaal voor een langdurig egaal resultaat

Hier vind je alle primers die nodig zijn om gelijk welke ondergrond voor te bereiden alvorens onze onverwoestbare Raptor Liner verf aan te brengen. Wees er zeker van dat je elke ondergrond perfect voorbereid hebt vooraleer je onze Raptor Liner verf aanbrengt. Een goede voorbereiding zorgt voor de perfecte hechting en afwerking.

Verschillende primers voor onze Raptor Liner verf

De etch primer in spuitbus is perfect geschikt voor de voorbereiding van een ondergrond die bestaat uit blank metaal, galvanisé metaal, plaatsen die behandeld zijn tegen roest en cement of beton. Deze etch primer legt een ideale waterdichte en luchtdichte basis vooraleer je de onverwoestbare en krasbestendige Raptor Liner verf aan gaat brengen. Het is belangrijk om je ondergrond altijd goed te ontvetten voor het aanbrengen van de Raptor Liner primer. 

De hechtingsprimer of adhesion promoter in spuitbus is een transparante primer die gebruikt wordt bij het voorbereiden van plekken die moeilijker op te schuren zijn, stukken plastiek (vb spatborden) of andere kunststoffen. Ook is deze primer perfect geschikt om op randen van scherpe hoeken aan te brengen om zo een optimale hechting te garanderen. Ga je in verschillende kleuren werken en moet je bepaalde stukken afplakken om een andere kleur aan te brengen, dan raden we de adhesion promotor of hechtingsprimer ten zeerste aan op de lijn tussen de verschillende kleuren. Op deze manier hecht de Raptor Liner verf perfect op de lijn die je afgetaped hebt, anders kan het zijn dat de Raptor Liner verf een beetje onder het afgeplakte stuk komt.

Voor de grootgebruikers of grotere projecten kan je ook onze 1 liter en 5 liter blikken gebruiken van de etch primer. Deze zijn geschikt voor oppervlakten tot 20m² en worden geactiveerd door verharder bij te voegen. Wil je echt zeker zijn dat je project/materiaal optimaal beschermd is, dan is onze lucht- en waterdichte primer onmisbaar alvorens de Raptor Liner verf aan te brengen. 

 

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vandaag besteld? Dezelfde dag verstuurd!
Gratis verzending EU vanaf €99
Dé sterkste verf verkrijgbaar!
Technical support!