Vandaag besteld? Dezelfde dag verstuurd!
Gratis verzending EU vanaf €99
Dé sterkste verf verkrijgbaar!
Technical support!

Raptor Liner

P180 Schuurpapier

Raptor Liner P180 schuurpapier (medium)
€0,65

P80 Schuurpapier

Raptor Liner P80 Schuurpapier
€0,65

Raptor Liner: uiterst sterke verf voor een makkelijk te onderhouden coating

Raptor Liner verf van Upol is de sterkste verf beschikbaar op de markt. Door zijn unieke samenstelling van liner en verharder zorgt dit voor een enorm harde coating op je gekozen ondergrond.

Bovendien is Raptor Liner op basis van urethaan gemaakt, dit wil zeggen dat de hele coating poreusloos is en geen vuil kan opnemen. Dit vertaalt zich in een enorm makkelijk te onderhouden coating die het vuil niet opneemt.

Raptor Liner geschikt voor verschillende materialen

Verder kan Raptor Liner perfect gebruikt worden voor de coating van ondermeer metaal (geverfd of niet), hout, glas, polyester, beton, kunststoffen en nog veel meer. Het is belangrijk om bij al deze werken de gouden vuistregel in acht te nemen: breng ter voorbereiding steeds de juiste primer of grondlaag aan. Kies zelf je textuur met onze befaamde Raptor Liner spuitpistolen en rolborstels

Contacteer ons voor meer informatie

Onze Raptor Liner verf producten worden in heel handige consumenten verpakkingen aangeleverd. In de verpakkingen zitten altijd exact de juiste hoeveelheden van de producten die je nodig hebt, alsook een handige handleiding. Voor grotere klanten of bulk verbruikers hebben we de ideale oplossingen en kunnen we zelfs op maat werken. Moest je toch vragen hebben kan je ons altijd contacteren voor de juiste "tips and tricks". Ook op onze website kan je al heel wat informatie vinden als je op zoek bent naar antwoorden op al jouw vragen. 

Kortom, Raptor Liner is dé ideale partner in de automotive, auto, transport, maritieme, industriële en commerciële sector!

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vandaag besteld? Dezelfde dag verstuurd!
Gratis verzending EU vanaf €99
Dé sterkste verf verkrijgbaar!
Technical support!